“Los colorados” у Тернополі зроблять школу з “Перемоги”

Бум-бум – стукає барабан. Пам-пам, пум-пум-пум – видуває повітря тендітна дівчина з величезної блискучої труби. Так в українському домі «Перемога» готуються не до виступу симфонічного оркестру чи народного ансамблю, а до ювілейного концерту тернопільського гурту «Los colorados».

Сьогодні у них шестиріччя творчої діяльності, тому прихильників та бажаючих «тягнути за вуха» іменинників, буде чимало. Станом на 15.00 було продано останній «сидячий» квиток. Залишилися лише квитки у фан-зону – перед самісінькою сценою.

Зал «Перемоги» сьогодні абсолютно незвичний – тут багато світла, сцена сяє різноколірними прожекторами, значну її частину займають музичні інструменти різних видів. Самі ж іменинники пояснюють це тим, що крім них творитиме двогодинне шоу на сцені велика кількість, як відомих, так і незнайомих глядачам музикантів. Зокрема Славік Стойко, Ігор Коковський з гурту «Повний Привід» та дівчата-«духовички» з музучилища.

–          День-в-день шість років назад ми вийшли на сцену і з цього дня ми рахуємо відлік нашої творчості, – розповіли учасники ««Los colorados». – А тепер нам шість рочків, тобто ми йдемо до школи,  відповідно концерт буде на шкільну тематику: будуть випускниці-школярки, буде перший дзвоник. Ми пройшли «садік життя» і вступаємо в «школу життя».

Учасники гурту кажуть, що оскільки вік 6 років є переламним, то вони і вирішили зробити не концерт-«п’янку», а провести в рідному місті повноцінний концерт, показати колишні досягнення та представити публіці абсолютно нові речі, які ще в жодному залі не виконувалися.

Крім молоді, квитки на «Los colorados» купували і люди старшого віку, розповів «Погляду» організатор концерту Володимир Пасяка. Також будуть присутні батьки музикантів.

До слова, концерт розпочнеться о 20.00 в українському домі «Перемога». Вхід – 50 грн.

Люба Вовк, новини Тернополя “Погляд”

Коментарі вимкнені.