ФК «Тернопіль» – чемпіон області

Перемігши у Збаражі місцевий «Галич» – 2:1, муніципальна команда нашого міста достроково – за тур до завершення чергової першості краю з футболу – завоювала золоті медалі. Це четверте  чемпіонство (і третє поспіль) за останні роки тернополян в обласному футбольному турнірі, – пише ТВ.
рахунок у матчі, господарі поля, хоч і втримали його до перерви, але надалі віддали ініціативу тернополянам. У другому таймі наші гравці повністю контролювали м’яч на полі, унаслідок чого зреалізували свою первагу в голи.  Зусиллями капітана тернополян  Козелка і нападника Чорного ФК «Тернопіль» здобув переконливу перемогу на полі однієї з провідних команд Тернопілля.. Тернополяни вже знали про перемогу бережанців над своїм найближчим конкурентом  –  «Марспиртом» – 1:0 (гра яких завершилася швидше) Тож навіть у випадку поразки від «Галича» тернополяни ставали чемпіонами. Однак муніципальна команда нашого міста показала  спортивний характер.

Слід зауважити, що командам довелося грати на найгіршому, за оцінками фахівців, футбольному полі в краї, де гравці лише дивом не зазнали серйозних травмувань. Укотре дивує, як владна команда Валентина Хоптяна  радянськими показовими методами проводить різні заходи на незавершених об’єктах. Ще нещодавно тут відзначали ювілей Збаража та обіцяли створити сучасне футбольне поле. Проте після урочин про це забули, як і загалом про все, що обіцяли.

Та цьогоріч «Галич» вже не гратиме на своєму полі, бо в завершальному турі чемпіонату зіграє у Марилівці з «Марспиртом».  ФК «Тернопіль» уже в ранзі переможця турніру прийматиме вдома ФК «Бережани». Саме від підсумків цих ігор залежить, який комплект нагород чемпіонату отримають береажнці і марилівці. Наразі в обидвох команд, які відстають аж на 7 пунктів від тернополян, по 24 очки. Також  на «бронзу» ще претендує заліщицький «Дністер», в активі якого 21 очко.

Коментарі вимкнені.