Хоптян нахабно відбирає у людей землю

1 квітня жителі Кам’янок і Мовчанівки Підволочиського району (майже 100 чоловік) приїхали до голови ОДА пана Хоптяна з вимогою розібратися в ситуації, яка виникла в їхніх населених пунктах навколо земель резервного фонду (а це – 190 га). Річ у тім, що раніше ці землі належали агрофірмі «Медобори». Пізніше суд «відібрав» їх в агрофірми, віднісши до категорії «резервних земель». Згідно з земельним законодавством (ст. ст. 22 та 121 Земельного кодексу України), землі резервного фонду можуть передаватися виключно для ведення особистого селянського господарства (не більше 2 га на господарство). Але коли безземельні жителі згаданих сіл звернулися до голови РДА з проханням передати їм ці землі, виявилося, що на них уже є основний претендент. Причому – один: мешканець Кам’янок Михайло Глушко.

Голова ОДА Хоптян навіть не захотів вислухати протестувальників, а голова облради Кайда зіслався на зайнятість. В результаті, люди звернулися за допомогою до народного депутата України Василя Деревляного.

Просто під стінами ОДА протестувальники підписали заяву на ім’я народного депутата України Василя Деревляного з проханням захистити їхні законні права, – повідомляє прес-служба ВО “Батьківщини”.

-1 thoughts on “Хоптян нахабно відбирає у людей землю

  • 14:15 | 5.04.2011 о 14:15
    Permalink

    от вам і перше квітня на 190 га!!!

    правильно – на запитання – що має робити молодь? він відповідає – апіднімаєм сг господарство – і молодь в поля!

  • 20:38 | 5.04.2011 о 20:38
    Permalink

    Не вірте Деревляному! Він такий самий! Всі у владі БРЕ-ХУ-НИ і ПАД-ЛЮ-КИ ! Порядна людина до влади не лізе! Побачите, переконаєтеся самі!

Коментарі вимкнені.