Комунальники пильнують за дорогами цілодобово

У Тернополі слизькі вулиці посипали вночі. Мокрий сніг почав падати вчора ввечері, вже вночі температура опустилась нижче нуля. Для того, аби забезпечити безперешкодний рух транспорту, вже ввечері комунальники взялись до роботи. Як повідомив начальник управління ЖКГ благоустрою та екології Володимир Болєщук, на вулицях міста працювали п’ять пізкорозкидачів, які посипали вулиці сольово-піщаною сумішшю.  До зупинок громадського транспорту також доставили суміш для посипання, яку комунальники розкидали самостійно.

– Комунальному підприємству „Тернопільська шляхово-експлуатаційна дільниця”, яке займається зимовим прибиранням,  доручено забезпечити цілодобове чергування і роботи з утримання шляхово-мостового господарства міста, – розповів Володимир Болєщук, – Таким чином рух автомобільного та громадського транспорту буде безперебійним.

Як зазначив директор КП «МШЕД» Юрій Щирба, основні вулиці Тернополя посипають за три години, далі – опрацьовують віддалені ділянки. Комунальники, під час чергування, будуть підтримувати оперативний зв’язок  з диспетчерською службою міської ради «15-80» та Тернопільським центром з гідрометеорології. Як повідомлялось раніше, в управлінні ЖКГ спеціально створили гарячу лінію, на яку люди у робочий час можуть повідомляти про слизькі ділянки доріг, номер – 52 58 48. Так комунальники зможуть реагувати ще оперативніше.

-1 thoughts on “Комунальники пильнують за дорогами цілодобово

  • 09:12 | 17.11.2011 о 09:12
    Permalink

    а Болєщук тут при чому. Надал всіх заставний, а тепер ті пани собі розказують, ніби вони то самі роблять

Коментарі вимкнені.