Леонід Кравчук признався в тому, що в 90-тих експерементував з Галичиною

Перший Президент України Леонід Кравчук розповів, як він з колегами експериментували в Галичині. Про це 26 серпня в ефірі «Велика політика» заявив політик.

Леонід Кравчук зазначив, що після розпаду СРСР в Україні було більше 3,5 млн комуністів, і вони займали всі керівні посади. «Уявіть собі, ми усунули всіх комуністів, провели люстрацію. Я задаю запитання: «Можна людину з вулиці взяти поставити до управління?». Ми ж робили експеримент. В Галичині, я і мої колеги, прийняли рішення надати владу людям, які не працювали на керівній роботі в Компартіях. Через деякий час вони самі попросилися забрати їх в Київ», – наголосив Леонід Кравчук.

«Я не хочу щоб ми управління зводили до примітиву. Якщо сьогодні ми говоримо, що у нас є проблеми в управлінні, то вони полягають в тому що люди не професіонали, і вони не є справжніми управлінцями високого класу», – додав Леонід Кравчук.

Нагадаємо, що на Прикарпатті “людиною з вулиці”, що очолила обласну раду став маргінальний художник Микола Яковина. Потім він справді попросився до Києва, де успішно проживає в середовищі еліти і має галичан в одному місці, – пише “Острів”.

Коментарі вимкнені.