На честь Пилипа Орлика у Тернополі гратимуть в нарди

10 липня  в 12:00 на літньому майданчику «Львівське» піцерії  «Coca-Cola» на бульварі Шевченка, біля кінотеатру «Перемога», розпочнеться ІІІ-ій традиційний турнір з інтелектуальної гри в КЛАСИЧНІ НАРДИ на честь Гетьмана України Пилипа Орлика, з нагоди 15-ї річниці прийняття Конституції України ( турнір був перенесений під накриття з Театрального майдану 28 червня на 10 липня через несприятливі погодні умови ).

До участі у змаганнях запорошуються усі бажаючі незалежно від громадянства, статі, расової та національної приналежності, які згідні з умовами турніру. Бажаючих взяти участь у турнірі, при наявності, просимо брати із собою дошки для гри у нарди. Призери змагань будуть нагороджені грамотами, кубками, медалями та цінними призами.

Організатори турніру Асоціація Захисту Прав і Свобод Молоді «Дружба», Тернопільське міське товариство Українського реєстрового козацтва, Управління з питань фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА та Управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Тернопільської міської ради.

 

Коментарі вимкнені.