Сьогодні у Тернополі шукають найкращого коміка

vsim.ua

У Тернополі кастинг програми “Розсміши коміка” відбудеться у середу, 10 серпня, у приміщенні готелю “Тернопіль”.

Із 31 липня 2011 року програма вирушає у великий тур Україною у пошуках нових гумористичних талантів.

Усіх хто відчуває у собі сили розсмішити не лише друзів та рідних, а й двох професійних коміків – Володимира Зеленського та Михайла Галустяна, запрошують прийти на кастинг. Відбірковий тур у нашому місті проводитимуть у середу з 10.00 до 17.00 у конференц-залі, що на третьому поверсі готелю готелю “Тернопіль”.

Щоправда, основних коміків шоу, Михайла Галустяна та Володимира Зеленського, під час відбіркового туру у Тернополі не буде.

– Кастинг проводитимуть автори, які пишуть тексти для “95-го кварталу”. – повідомив лінійний продюсер проекту Сергій Гулейков.

Як зазначив Сергій Гулейков, усі учасники кастингу, які зуміють вразити журі відбірного туру, одразу ж отримають запрошення приїхати у Київ на зйомки осіннього сезону телепрограми “Розміши коміки”. Учасникам, які успішно пройдуть кастинг, гарантують оплату в обидві сторони, для поїздки на телезйомки.

– Зйомки телепрограми відбудуться у Києві з 16 по 19 серпня. Ефір першої програми осіннього сезону відбудеться орієнтовно десь наприкінці вересня або на початку жовтня. – зазначив Сергій Гулейков.

Учасником кастингу може стати будь-який житель України, якому вже виповнилося 18 років.

Василь СОЛТИС, “20 хвилин

 

Коментарі вимкнені.