СПеКа – небайдужій тернопільській молоді

Головним управлінням юстиції у Тернопільській області зареєстровано місцеву молодіжну громадську організацію «Молодіжний рух «Студентський Патруль Країни» (СПеКа).
Основна мета діяльності СПеКи: задоволення та захист законних, соціальних, економічних, культурних інтересів своїх членів, сприяння залученню молодих людей до громадсько-політичного життя, підвищення їх правової, політичної, духовної культури та сприяння реалізації творчого, політичного, організаційного та іншого потенціалу молоді.
Цікавим є те, що згідно статуту організації, її членами можуть стати громадяни України віком навіть від 14 років. Але основну масу активістів складають студенти, які не залишилися осторонь процесів, спрямованих на допомогою ближньому, співчуття та взаєморозуміння, котрі виховують в молоді цінності нового покоління Української Держави. Під час останнього масового заходу, в якому брали участь і члени «Студентського Патруля Країни» студентка юридичного факультету Галицького інституту ім. В.Чорновола Анна Процків зазначила: «Молодь не є настільки байдужою, якою її традиційно звикли вважати. І те, що нашу акцію підтримали студенти різних вузів – яскраве свідчення цього».
Головою організації у нашому місті обрано Прокопишина Ігоря Григоровича.

Коментарі вимкнені.