Тернопіль святкуватиме День автомобіліста на Автограді

Саме «Автоградом» величають тернопільчани мережу автосалонів на вулиці Об’їзній, що біля «Ватри». Тут представленні бренди відомих світових автовиробників: Honda, Mitsubishi, Mazda, Ford та інші.

Офіційним дилером брендів в Тернопільській області виступає група компаній «ТерКо Авто», «Джерман Авто».

День автомобіліста –  особливе свято для працівників групи компаній. З автомобілями тут пов’язане все, і з ними вони проводять більшу частину свого життя. Тут знають, що таке якість та безпека, професіоналізм та довіра. Кожен клієнт – автолюбитель, який або вже має авто, або придбаває його тут. Працівники сервісу можуть скласти для кожного авто «картку хвороби» з призначеним лікуванням, а менеджери з продажу вивчать смаки кожного, аби запропонувати «індивідуальний» автомобіль.

29 жовтня, за багаторічною традицією, група компаній запрошує усіх автовласників приєднатися до святкування професійного свята – Дня автомобіліста.

З 11:00 по 16:00 за адресою вул. Об’їзна, 23, автосалон “Renault», на вас чекають тест-драйви, знайомство з останніми новинками світового автопрому і багато іншого.

Не рідко нам доводиться обирати: відсвяткувати свято в професійному колі чи з родиною. Організатори дійства потурбувалися про те, щоб Ваша родина була поруч і не сумувала. Смачне частування для дорослих та солодощі для дітей, участь у конкурсах всією сім’єю, гарантовані подарунки кожному відвідувачу та розіграш головного «сімейного» призу! Якого? Залишимо невелику інтригу. Слідкуйте за новинами нашого сайту і ми опублікуємо повний звіт святкування з фото, іменами переможців та озвучимо, який же приз підготувала група компаній «Джерман Авто», «ТерКо Авто» для того щоб автолюбителі не забували про свої сім’ї і проводили з ними більше часу.

Партнерами події люб’язно погодилися виступити: кінотеатр «Сінема Сіті» та пивний спонсор товариство «АНТ». Інформаційний партнер – інтернет-газета “Погляд”.

Бажаючі дізнатися детальні умови святкування можуть звертатися за телефоном: 47 70 14.

Коментарі вимкнені.