Тернопільщина забезпечена на 85% підручниками

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник наголосив на стовідсотковому виконанні державного замовлення щодо видання підручників для учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів українською мовою навчання та навчання мовами національних меншин. Про це повідомила прес-служба відомства.

“До початку 2011/2012 навчального року, тобто до 1 вересня, державне замовлення виконано у повному обсязі, і таким чином до загальноосвітніх навчальних закладів надійде майже 5 млн 100 тис. примірників, а забезпечення підручниками учнів 10-11 класів ЗНЗ здійснюється відповідно до контингенту в межах виділеного фінансування”, – наголосив міністр.

Понад 85% підручників, як зазначив міністр, вже доставлено до обласних книжкових баз, зокрема: Житомирської,Тернопільської, Львівської, Київської, Харківської, Дніпропетровської, Донецької та міста Києва.

Міністр зауважив, що станом на 25 серпня до обласних управлінь освіти надійшло 85% від загальної кількості підручників, 1 млн примірників, так би мовити, “в дорозі”. До 28 серпня 2011 року планується завершити доставку підручників до книжкових баз обласних управлінь освіти, та здійснити розподіл по загальноосвітніх навчальних закладах.

 

Коментарі вимкнені.