Тернополян запрошують у елітний клуб

Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр запрошує тернополян та гостей міста мандрувати рідним краєм, дізнаватися більше про його історію, культуру та звичаї. Кожен активний мандрівник, симпатик та прихильник Тернопілля, патріот свого рідного краю має можливість стати учасником TernoКЛУБу, головне гасло якого РАЗОМ ВІДКРИВАЙМО ТЕРНОПІЛЛЯ СВІТОВІ!

Дивовижне поєднання мальовничої природи й загадкової старовини, шанобливо збережені народні обряди, звичаї, традиції і сучасні, творчо втілені ідеї, щирі й гостинні люди, залюблені в рідну землю – все це робить Тернопільщину привабливою для туристів. Кращого місця для відпочинку годі й шукати! Наше завдання – розповісти про це Україні і світові!

Єдиний в області спеціалізований туристичний журнал «TernoTRAVEL», організувавши «TernoКЛУБ», пропонує об’єднати зусилля усіх патріотів краю задля розвитку туризму, пропагування Тернопільщини як туристично привабливого регіону, активізації просування місцевих туристичних послуг на українському та міжнародному туристичних ринках.

До участі в «TernoКЛУБі» запрошуємо туристичні фірми, заклади громадського харчування, готелі, садиби зеленого туризму, місцевих виробників товарів і послуг, організаторів фестивалів та акцій, приватних осіб. Завдання учасників клубу – щонайширше розповсюдження інформації про туристичні принади Тернопілля.

 

Коментарі вимкнені.