У Тернополі триває двомісячник благоустрою

Продовжуються роботи з виконання заходів двомісячника благоустрою, затверджених рішенням виконавчого комітету від 16.03.2011р. №387 «Про проведення двомісячника благоустрою та Дня довкілля».

Під час проведення загальноміської толоки 4-9 квітня та 15 квітня – Дня довкілля виконано широкий комплекс робіт, спрямованих на поліпшення благоустрою міста, озеленення та покращення стану довкілля, активно прийняли участь понад 2500 учнів і студентів та близько 1000 представників підприємств та громадськості міста.

Під час проведення Дня довкілля 15.04.2011р., завдяки ініціативі міського голови та за участі членів виконавчого комітету та представників управлінь та відділів міської ради впорядковано придорожню зелену зону на вул. Громницького, де висаджено 50 саджанців дерев породи «дуб червоний» та завершено очищення від сміття території регіонального ландшафтного парку «Загребелля».

На даний час спільними зусиллями очищено території парків, скверів, придорожніх зелених смуг об′їзної дороги та зелених зон на вулицях Бережанській (до кладовища), Слівенській-Манастирського, Протасевича, Довженка, Поліській, Бродівській, Текстильній, Корольова, Р. Купчинського, 15 Квітня, пр. С. Бандери, пр. Злуки, М. Кривоноса, Винниченка, та інших.

Житлово-експлуатаційними підприємствами, продовжуються роботи з приведення прибудинкових територій та дворів в належний санітарно-технічний стан, ремонту та фарбування обладнання спортивних і дитячих майданчиків, впорядкування зелених зон, очищення від сміття закріплених територій, завершено роботи з ремонту зелених насаджень (санітарна обрізка гілля, формування крон).

В рамках проведення двомісячника благоустрою передбачається ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, на даний час ліквідовано три.

Силами суб’єктів підприємницької діяльності – перевізниками твердих побутових відходів проведено роботи з очищення від сміття під’їзних доріг до міського сміттєзвалища біля села Малашівці, а 18 квітня працівниками житлово-комунальної сфери організовано роботи з впорядкування прилеглої до нього територі

Коментарі вимкнені.