У Тернополі виступили проти концерту російського репера

Молодь виступає проти приїзду в «файне місто» Тернопіль російського репера Тіматі, концерт якого запланований на 9 вересня.

Про це повідомляється на офіційному сайті МГО «Сокіл».

 

«Так званий «Mr. Black Star» є носієм лише матеріальних цінностей, котрі виступають на противагу всього духовного, що є в нашої нації. Це наносить непоправну шкоду молоді, що наслідує його. Адже замість шляхетних і благородних ідеалів людини, вона бере за пріоритетні цінності життя так званих «мажорів»: алкоголь та розпусту», – йдеться у повідомленні.

 

Наразі активісти «Соколу» заклеїли афіші з анонсом виступу Тіматі листівками «Ідея нації проти деградації. Проти поширення матеріалістичних цінностей, глобальної мультикультури, блудства».

 

«За останні роки настільки вульгарна особа в наше місто ще не приїжджала. Це виродок, який збочує молодь. Якщо подивитися його кліпи, стає зрозуміло, які цінності він пропагує – розпусту та алкоголь», – заявив голова ТММГО «Сокіл» Ігор Бойчук.

 

Представники «Соколу» вважають, що запрошувати Тіматі у Тернопіль взагалі нелогічно, оскільки він носій чорної музики, яка не притаманна українському народові.

 

-1 thoughts on “У Тернополі виступили проти концерту російського репера

  • 16:28 | 31.08.2011 о 16:28
    Permalink

    Чого прицепились до Тіматі? Організаторів потрібно байкуати. А то привикли на відомому імені піаритись. Ця б інформація так би не сприймалась, якби написали, що бойкутуєте терноплянина такого то, який привозить руских в Тернопіль. Слабаки

  • 17:21 | 31.08.2011 о 17:21
    Permalink

    Нашому народу багато чого не притаманно окрім “чорної” музики. Особливо – вирішувати від імені цілого міста, якими мають бути у нього музичні смаки. Якщо я хочу піти на Тіматі, то нехай в мене поганий смак, але зграйка дибілві не в праві мені протистояти. Бо живемо у демократичній країні ніби-то. Чого ж шановні “соколи” не протистоять іншим проблемам, як от безпритульні діти, корупція, хабарі в медичних закладах Тернпооля? Бо не причетні до цього “москалі”? Чи томУ, що це притаманно українцям, на відміну від чорної музики?

  • 17:52 | 31.08.2011 о 17:52
    Permalink

    Кожна людина має право на власну думку. Хлопці висловили світлу думку про деградацію суспільств. Свій протест. Про майбутнє помовчу щоб не провокувати.
    Ви маєте право на свою думку, але вони подають вам правильні сигнали.

  • 18:01 | 31.08.2011 о 18:01
    Permalink

    Прочитав листівку. “Ідея нації проти деградації”.
    Хлопці!
    Зверніть увагу на свій дух.
    Тільки ідучи духовним шляхом зможете стати вищими смерті. Перечитайте першу заповіть. Що може бути важливішим ніж інтерес людини зберегти свою душу?

  • 22:53 | 31.08.2011 о 22:53
    Permalink

    Тернопільська молодь не сама кого хоч навчить пити і курити,молодь деградує і без Тіматі, краще б зайнялись пропагандою проти куріння і вживання алкоголю вагітних, чи проводили бесіди з школярами, можливо було б більше користі.
    Доречі Тіматі проти алкоголю та наркотиків.
    http://kiwi.kz/watch/kgc96lidvl24/

Коментарі вимкнені.