Як у Березовиці “порушували порядок”

7-го серпня майже під вечір у «Погляд» зателефонував житель Великої Березовиці та повідомив про систематичне порушення громадського порядку у дворі його будинку. «Кожної суботи перед моїми вікнами хтось робить дискотеку і танцююча молодь не дає спати до 4-ої ранку» – зазначив житель.

«Погляд» виїхав на місце події і вирішив переконатись у цьому.

На під’їзді до двору зазначеного будинку лунала музика і жваво гуртувались  молоді люди. Як виявилось, виступав гурт «Долг» з власним, українським естрадним та іноземним репертуаром до 21:00, а потім була дискотека для молоді.

«Прикро що є такі люди, що вам дзвонять і жаліються. Один раз в рік виступає гурт «Долг» у нас на кемпінгу у «клітці» (спортивний майданчик, прим. редакції). Учасники гурту користуються неабияким авторитетом серед наших мешканців (особливо серед молоді) та поважають їх репертуар. Жодного порушення порядку не буде, концерт і дискотека закінчиться о 23:00» – зазначив депутат місцевої селищної ради Віталій Крутиголова.

«Концерт оцінюємо позитивно, адже не так часто у нашому селі (усміхається) щось відбувається. Не чула щоб комусь це заважало» – прокоментувала місцева жителька Марія, 45 років.

Святослав Журовський

-1 thoughts on “Як у Березовиці “порушували порядок”

  • 23:47 | 9.08.2011 о 23:47
    Permalink

    Дякую друже що ти розвіяв міф на “систематичні” правопорушення які відбуваються в нашому селищі….Ті аноніми це зсланці місцевої влади яка ВЗАГАЛІ не проводить будь-яких міроприємств….БЕЗДАРНІСТЬ і БАЙДУЖІСТЬ спричиняє на ТАКІ кроки….Дякувати БОГУ що в селищі ще залишились патріоти які вносять частку для покращення життя нашим мешканцям бодай організацією виступу такого гідного гурту “ДОЛГ”…Дякую голові громадської організації “РІДНА БЕРЕЗОВИЦЯ” пану Лісовому Сергію Євгеновичу….БОГ суддя голові Великоберезовицької селищної ради Калинці Марії Іванівні і її заступникам…

Коментарі вимкнені.