Де Надал і патріоти з Свободи? Мені соромно за Тернопіль

Пишу, з сльозами на очах і задаюсь питанням до наших Тернополян!!! Коли розганяли майдан, у нас вили сирени, били дзвони і все решта… На разі в Україні почалась повномаштабна війна проти власного народу, проти свого народу, але Тернопіль мовчить. Тихенько мовчки усі сидять вдома,  в той час, коли люди, молоді хлопці, б’ються за нас у Києві. Ми мовчки сидимо в маршрутках, в магазинах, кафе, на роботі. Ми мовчки потураємо тій владі, яка є у нашій області, де мобілізація, де Надал і патріоти з Свободи, де дії, де наша відповідь на те, що коїться? Чому ми стояли і танцювали на майдані, а коли потрібні наші дії, ми вдома мовчки,  ми у місті мовчки…  коли люди блокують автобуси з ВВ в Франику, Львові, Луцьку, Рівному – Тернопіль знову мовчить. ДЕ ВАШ ЗАПАЛ? Усе пострибали  під “хто не скаче” і усе? А Хоптян далі працює, а ПР далі працює. Де той страйк, де конкретні дії  – НЕМАЄ, є СТРАХ…. Страх за свободу, як писав один з мудреців: Пожертвувавши свободою заради безпеки, втратить і свободу, і безпеку…. Ми мовчки кажем, “так” тим законам,  “так” тому тиску,  “так” усьому, що робить ВЛАДА….. Вона є і ТУТ….

Якщо ми Патріоти, чи тільки ними здаємось, ви готові сказати своїм дітям, що ти робив, коли вбивали твою країну: Я пив каву, я працював, я НЕ МАВ ЧАСУ….

Достатньо танців…. вперед…ми є Народ, Народ є єдиним легітимним органом влади в Україні…

Дмитро Ярош

-1 thoughts on “Де Надал і патріоти з Свободи? Мені соромно за Тернопіль

  • 00:23 | 22.01.2014 о 00:23
    Permalink

    Повністю погоджуюся із автором статті

  • 06:49 | 22.01.2014 о 06:49
    Permalink

    Дмитро Ярош, а ти без Надала ніяк не можеш боротись? У інших містах не Надал бореться, а звичайні люди!

  • 09:21 | 22.01.2014 о 09:21
    Permalink

    не треба писати нісенітниць. Багато тернополян вже в Києві не один день і не один тиждень. Але просто не пишуть про це в Погляді, чи в соц.мережах, бо просто їм зараз не до того. А нагнітати і без того складну обстановку не треба.

  • 18:53 | 22.01.2014 о 18:53
    Permalink

    а що, все мають робити свободівці? зараз стаюру і чашку тягають на допити – хто виходив під час засідань до суду, щоб підтримати їх? не так вже й багато людей. не сидіть, не бідкайтеся. йдіть на майдан, їдьте в КИїв, робіть, що можете. будіть свідомість рідних, друзів, знайомих.

Коментарі вимкнені.