Слушне побажання для тернополян від Наталії Шимків

Наш шлях до здійснення цілі завжди розпочинається з чистої стежини,на якій поступово з’являються камінці,нерівна дорога,яка роздвоюється на дві стежини,змії,найстрашніші у вигляді людини,брехня та підлість. Лише одиниці доходять до бажаного залишившись собою,не змінивши власних переконань та гордо називаючи себе Людиною. Бути людиною не тільки у фізичному тілі,а й зберегти моральні цінності завжди важко. Тому ті хто це зуміли,можуть сміло називатися героями.

Кожну нашу ціль можна порівняти з водоспадом. Не запитуйте чому саме водоспад,ви з часом зрозумієте!

Гори,пустелі – кожна має свої переваги аби уподібнюватись до життєвого шляху,але водоспад – це омріяна ціль,а слизький камінь,який часто трапляється на останньому кроці перед підняттям до нього і є тією життєвою підставою,яка часто переслідує нас.

Інколи здається,що перепон немає і ти сміло робиш крок до свого водоспаду,проте в останній момент,як грім серед ясного неба,з’являється змія. Найчастіше цими зміями виявляються ті люди,на яких ми покладали найбільші надії. В один момент вони кусають нас у ахіллесову п’яту та скидають вниз. На допомогу з’являється рятівна гілка. Гілка,від якої не очікуєш допомоги. Протягом усього підняття до мети вона мовчки була десь поряд та чекала на нашу увагу. Такими гілками найчастіше стають ті люди,які отримують мало нашої уваги,проте вони закривають на те очі,а відкривають серце та простягають руку своєї допомоги.

Збагачуймо свою духовну скарбницю лише зеленими гілками. Зелений – це життя,а гілка – це підтримка. Тож нехай у вашому житті будуть тільки ті люди,які допомагатимуть вам долати життєві прірви та підніматись до нових висот.

 

                                                                        Наталія Шимків

-1 thoughts on “Слушне побажання для тернополян від Наталії Шимків

  • 16:29 | 7.07.2013 о 16:29
    Permalink

    Твої плани на майбутнє є важливими; це дає сенс твоєму життю. Але завжди пам’ятай, що різні люди мають різні плани, і значення мають не лише твої. У світі є як білі, так і чорні факти. Більшість з них являють собою просто тлумачення. Ти чиниш правильно, коли ти згоден поглянути на життя і також і зі сторони інших людей.

Коментарі вимкнені.