У Тернополі вже розпочались передвиборні детективні історії і трафунки

У ЗМІ прокотилася інформація про детективну історію з газетою, тираж котрої опинився на складі фірми ” Маркетингові технології ПБС”, котра спеціалізується на кур`єрській доставці.
Історія цікава тим, що невідомо : хто видав газету, де вона друкувалась і яким чином і на чиє замовлення потрапила на фірму для подальшого розповсюдження по поштових скриньках тернополян.
Газета гордо називалась “Тернопільською правдою” і містила багато смажених, перчених і “полуничних” матеріалів. Як зазначив нардеп Т.Пастух , це, навіть, не жовта преса, а відверта “чорнуха”.
Слід зазначити, що дане “видання” вже не вперше опиняється в нашому місті.
Видання, до-речі, зареєстроване Мінюстом. Але лише за день до того, як його уже віддрукований наклад, прибув до Тернополя. Засновниками “газети”є троє студенток з Чернігівщини, пошуком котрих уже зайнялись наші правоохоронні еркюлі пуаро і пінкертони. Проте, поки що – безуспішно. Ну, всяке може бути – раптом, в дівчат виробнича практика, чи на посадку картоплі поїхали?
Але, як би там не було, видання з точки зору закону – цілком має право на існування.У всякому разі, до скасування його реєстрації. Інша справа : подобаються, розміщені в ньому матеріали комусь, чи ні і чиї саме політичні амбіції воно зачіпає. І отут виявляється ситуація доволі цікава.
” Самопоміч” з одного боку опиняється в центрі скандалу і у всіх на слуху, але в той же час займає вигідну позицію, мовляв ” ми тут ні при чому”. Політичні бали капають, причім піар – безкоштовний. Бо, раптом що – то викрили оте  видання псевдогазети саме представники “Самопомочі”.
Взаємозвинувачення у брудній грі лунають від представників БЮТу, Свободи і БПП, озвучуються теорії ледве що не політичної вендетти з боку Заставного за програш на виборах. В бік Свободи летить рінокаліберне каміння. Воно і зрозуміло : після будівельних скандалів навколо фірм, котрі належать свободівцям, тільки лінивий ще цього не зробив.
Проте, де-хто у кулуарах  мерії говорить про непричетність до самвидаву і посилається на наявність в тернополі і четвертої влади і п`ятої колони.Інші тихо кивають у бік підпільного криміналітету, чи й, навіть, громадських організацій.
Одним словом, загадка для тернопільських правоохоронних шерлоків іще та.
І щось підказує, що це лише початок детективних передвиборних історій і трафунків.

Дзвінка Торохтушка

-1 thoughts on “У Тернополі вже розпочались передвиборні детективні історії і трафунки

  • 08:56 | 10.05.2015 о 08:56
    Permalink

    чистий піар самопомочі, бо бояться свободівців. Надал має рейтинг, який понизити чесним способом неможливо, бо за ним стоять реальні справи. О і вигадують всяке.

Коментарі вимкнені.