23-річний зловмисник за одну ніч обікрав два автомобілі

Чергового викрадача чужого майна з транспортного засобу затримали працівники Тернопільського міського відділу внутрішніх справ. 23-річний зловмисник за одну ніч обікрав два автомобілі.
Мешканець Львівщини завітав до обласного центру у пошуках заробітків. Він мав чималий кримінальний досвід – декілька судимостей за вчинення крадіжок. Після невдалих заробітків дистриб’ютором в одній з косметичних фірм, парубок вирішив поправити власне матеріальне становище черговою крадіжкою.
Якогось вечора, повертаючись напідпитку додому, парубок запримітив у дворі багатоповерхівки старенькі “Жигулі”. Покрутився довкола автівки та розгледів крізь скло автомагнітолу закордонного виробництва. Вже через декілька хвилин лиходію вдалося розкурочити замок та проникнути в салон. Зі стереосистемою в руках подався з двору. Однак вже по дорозі в око парубкові впала ще одна автівка. Окрилений успіхом попередньої легкої наживи, злодій вдруге вдався до протиправного. Замок «дев’ятки» піддався злодію і невдовзі той вже тікав з місця злочину з двома автомагнітолами за пазухою. Та уникнути покарання автозлодію так і не вдалося. Вже через декілька хвилин підозрілого парубка з пакунком в руках помітили працівники патрульно-постової служби. Спроба втекти від працівників міліції закінчилася невдачею – правоохоронці затримали зловмисника. Тепер до списку злодіянь автокрадія додасться ще одна кримінальна справа. Правоохоронці встановлюють причетність затриманого й до інших подібних злочинів на території області.

Коментарі вимкнені.