Дітей з особливими потребами заставлять повірити у себе

З нагоди відзначення Міжнародного Дня інваліда управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Тернопільської міської ради та Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 25 листопада 2011 року о 13.30 в Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки проводить благодійну акцію «Повір у себе» для дітей з особливими потребами.

В рамках акції:

  1. виставка творчих робіт «Прекрасне своїми руками», виконаних дітьми з особливими потребами, які є членами Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «БебіКо», Тернопільської обласної організації Українського товариства глухих (УТОГ), Тернопільської міської громадської організації «Центр медико-соціальної реабілітації», Тернопільського міського об’єднання «Спілка батьків дітей з синдромом дефіциту уваги та гіперактивності «Дзвіночки», Тернопільського міського об’єднання «Спілка батьків-опікунів дітей, які хворіють дитячим церебральним паралічем «Крила ангела», громадської організації родин дітей-інвалідів «Дитина», спільноти «Віра і світло».
  2. веселкова ігротека для дітей за участю волонтерів Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
  3. відзначення учасників виставки;
  4. благодійна лялькова вистава «Білосніжка».

Коментарі вимкнені.