До Тернополя у День міста завітало дев’ять іноземних делегацій

Свято міста зібрало у Тернополі гостей не лише з України, а й з інших держав. Делегації з Польщі, Болгарії, Придністров’я, Грузії, Греції та Італії завітали до Тернополя у День міста. Не обійшлося без офіційних заходів. Міський голова Тернополя Сергій Надал підписав присяги про побратимство з представниками Грузії та Придністров’я.

Супроводжували іноземних гостей, які прибули до Тернополя, члени виконавчого комітету міськради. Їхнім завданням було не лише зустріти представників інших країн, а й провести їм екскурсію містом.

Офіційні заходи за участю представників делегацій проводили в Українському домі «Перемога». Зокрема міський голова Тернополя Сергій Надал та мер Батумі Роберт Чхаїдзе скріпили своїми підписами присягу про побратимство між очолюваними ними містами. Присягу про побратимство очільник Тернополя підписав і з заступником голови держадміністрації Тирасполя (Придністровська Молдавська Республіка) Олександром Хайловим.

«Ці кроки – перше зрушення на шляху плідної співпраці між нашими містами, – зауважив Сергій Надал. – Воно матиме практичне втілення, тобто це не лише гарний прийом. Підписання присяг відкриє нові можливості для Тернополя як в плані міжнародного співробітництва, обміну досвідом, так і сфері економічних перспектив».

 

-1 thoughts on “До Тернополя у День міста завітало дев’ять іноземних делегацій

Коментарі вимкнені.