На полігоні під Тернополем міліціонерів вчили поводитись із фанатами Євро-2012

Враховуючи, що наступного року Україна прийматиме гостей футбольних змагань Євро 2012, керівництво обласної міліції вирішило якнайкраще підготувати співробітників служб та підрозділів до несення служби в неординарних умовах. Для цього розпочалися спеціальні навчання.
Як розповів заступник начальника УМВС України в Тернопільській області, полковник міліції Василь Облещук, досвід роботи поліцейських європейських країн демонструє, як важливо вчасно та вміло призупинити протиправні дії агресивно налаштованих фанатів, врахувати поведінку вболівальників, злагоджено діяти у складних ситуаціях. Саме на цьому й побудовані тренування. Їх організували на полігоні поблизу села Смиківці Тернопільського району.
Зведений загін обласного управління внутрішніх справ, до якого входять не тільки міліціонери області, а й військовослужбовці внутрішніх військ, можуть залучити на допомогу тим областям, де наступного року проходитимуть спортивні матчі. Порядок доведеться забезпечувати не тільки на спортивних об’єктах, а й у громадських місцях та поблизу них.
Під час перших тренувань було дано об’єктивну оцінку діям особового складу, звернуто увагу керівників підрозділів на недоліки. Навчання триватимуть.

Коментарі вимкнені.