Партія Ющенка заборгувала усім, а Тернопільщині – лиш частково

Загальна заборгованість партії “Наша Україна” перед державними фондами становить близько 11 млн грн, – повідомляє “Тиждень”.

“Загальна заборгованість партії перед державними фондами, включаючи Пенсійний, становить близько 11 млн грн”, – сказано в повідомленні.

У партії пояснили, що на момент обрання нової політради восени 2010 року існувала істотна заборгованість із заробітної плати та у Пенсійний фонд, яка сформувалася в основному протягом 2009 року.

“Ми почали і зараз ведемо серйозні переговори з Пенсійним фондом про можливу реструктуризацію боргу”, – розповіли в партії.

За інформацією “Нашої України”, у Харківській області та Києві немає заборгованості, у Херсонській області борги реструктуризовані, а в Тернопільській області повністю знято заборгованість перед Пенсійним фондом.

“У всіх обласних організаціях триває робота з вирішення питань про заборгованість із заробітної плати”, – зазначається в повідомленні.

У партії нагадали, що відповідно до закону про політичні партії “Наша Україна” є неприбутковою організацією і джерелами формування її майна та коштів, насамперед, є добровільні пожертвування і благодійні внески громадян і підприємств.

Коментарі вимкнені.