Правоохоронці Тернопільщини подбали про своїх підшефних

Шанс стати щасливою людиною є у кожної дитини, яка опинилась у скрутній життєвій ситуації. Дуже часто це неможливо без сторонньої допомоги та уваги небайдужих людей. Працівники обласного управління внутрішніх справ постійно надають шефську допомогу дітям, позбавленим батьківського піклування, та дітям з обмеженими можливостями, допомагають вирішувати побутові й соціальні проблеми.

У Міжнародний день захисту дітей керівництво обласної міліції спільно з відділом кримінальної міліції у справах дітей відвідали тернопільський дитячий притулок для неповнолітніх. З нагоди свята вони підготували своїм підопічним приємний сюрприз.

Вихованці дитячого притулку отримали з рук правоохоронців солодощі та подарунки, а на знак вдячності підшефні влаштували міліціонерами святковий концерт.

По закінченню святкових урочистостей правоохоронці разом з керівниками установи обговорили проблеми, якими живуть дитячі заклади аби надати необхідну допомогу.

Подарунки з нагоди свята отримали і вихованці тернопільського дитячого будинку для дітей сиріт шкільного віку. Міліціонери придбали для своїх підшефних квитки на відвідування вистав в драмтеатрі та забезпечили дітей речами першої необхідності для поїздки до літнього табору .

До слова, тернопільські правоохоронці опікуються більш як двадцятьма інтернатами та сиротинцями Тернопільщини. Не тільки за обласним, а й за кожним районним відділом міліції закріплені школи – інтернати та дитячі будинки, а їхні вихованці – найбажаніші гості у міліцейських колективах. Про дітей міліціонери пам’ятають завжди, прагнуть допомагати їм не тільки у свята, а й жити їхніми щоденними буденними турботами. Упродовж усього року правоохоронці відвідують підшефні заклади, спілкуються з малечею, дарують подарунки та намагаються словом і ділом висловити свою любов та підтримку тим, хто її так потребує.

Коментарі вимкнені.