Сьогодні тернопільські ІТ всі у Львові

Сьогодні, 6 травня, у Львові стартує ІТ-фестиваль «de:coded», який має всі шанси невдовзі стати визначним місцем зустрічі для професіоналів в сфері комп’ютерних технологій зі всього світу, пише Відголос.

Згідно з результатами рейтингу «The Networked Readiness Index 2010–2011», Україна спроможна увійти в топ-10 країн з розвитку IT галузі, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«І це недивно. Адже Україна зосереджує в собі усі потрібні ресурси, основний з яких – люди, а особливо молодь. Саме молодь завжди була, є і буде символом росту та розвитку. Поштовхом для прискорення розвитку молодих IT любителів та професіоналів України вже 5-й рік є єдиний на наших теренах IT фестиваль «de:coded», – розповідають організатори фестивалю.

Мета фестивалю «de:coded» – за допомоги різноманітних професійних конкурсів, цікавих заходів, семінарів, доповідей та порад від успішних в IT сфері особистостей, мотивувати молодих людей до пошуку і зародженню нових ідей з наступним їх втіленням в життя. Організатори фестивалю хочуть показати, що немає нічого неможливого, головне – бажання.

«Фестиваль знайшов підтримку не тільки в межах країни, але й за кордоном, став набагато більшим та довшим. Деякі конкурси розпочались ще задовго до самого дійства, що дало можливість усім охочим навчитись чогось нового, спробувати свої сили та навіть виграти цінні призи. Більше того, «de:coded» став ініціатором Національного етапу європейського кубку з робототехніки, що вперше дасть можливість українській молоді представити свою країну на європейській першості. Проте на цьому перелік досягнень не завершується», – вважають організатори.

Коментарі вимкнені.