Священик УГКЦ вибачається за представника Московського патріархату

Священик УГКЦ, викладач УКУ (Український католицький університет) ієрей Димид Михайло вибачився за хамську поведінку і висловлювання представника УПЦ МП під час вчорашніх подій біля Десятинної церкви.

Про це він написав у коментарях на блозі народного депутата Святослава Олійника (http://blogs.pravda.com.ua/authors/oliynyk/4ddd919e2f4c7/ ).

«Я сам ієрей (УГКЦ) і чуюся винним, коли мій брат зле поводиться, і задля того прошу вибачення у всіх за погані поступки цього представника духовенства, та інших, які за ним криються», – написав Димид Михайло.

Нагадаємо, вчора близько 23 години Олійник став випадковим свідком розвантаження будівельних вагончиків біля фундаменту Десятинної церкви в Києві. За словами нардепа, на місце під’їхало шість вантажівок із будівельними вагончиками, після чого кран почав вивантажувати їх на землю.

Нардеп звернувся до присутнього на місці подій священика УПЦ МП українською мовою, на що отримав відповідь: «Ты тут не шокай! Человеку с бородой».

Олійник також заявив, що прохання працівників міліції, які прибули на місце події, пред’явити дозвільні документи було проігноровано.

Коментарі вимкнені.