Тернополяни розчаровані виступом Тіматі

Фани з різних районів Тернопільщини і навіть з інших областей приїхали до Тернополя 9 вересня на концерт Тіматі. Він близько години виступав у концерт-холі Holiday.

Під час концерту співак не спілкувався зі своїми фанами, а також не дав у Тернополі жодного автографа. А після виступу його швидко вивели до машини і він поїхав. Це бачила кореспондент “20 хвилин”. Також Тіматі не провів у Тернополі прес-конференції, як це зазвичай роблять більшість зірок.

Зал Holiday під час концерту був повний. Всі захоплено танцювали та підспівували виконавцю. Проте багато гостей, які прийшли послухати Тіматі, були розчаровані його виступом. Молодь очікувала, що російський репер влаштує справжнє шоу, а такого не було. Зауважимо, щоб послухати зірку, люди платили 300-400 грн за квиток. Продали їх 700 штук.

Одразу ж після закінчення концерту глядачі почали розходитись і ділитись враженнями. Деякі говорили, що концерт їм не сподобався.

 

– Я очікувала більше вражень, якогось мега-шоу, – каже 22-річна тернополянка Ілона. – А це все так швидко закінчилося і взагалі було більше схоже на звичайну дискотеку. При цьому мені здається, що він співав під фонограму.

 

Нагадаємо, приїзду Тіматі до Тернополя багато людей не особливо раділи. Про це свідчили понищені та облиті фарбою афіші з його фото. Також проти приїзду до Тернополя російського репера Тіматі виступала міська молодіжна громадська організація “Сокіл”. ЇЇ активісти вважають, що запрошувати цього співака до Тернополя нелогічно, адже він є носієм лише матеріальних цінностей, які виступають на противагу всього духовного, що є в нашої нації. Це завдає шкоди молоді, що наслідує його. Проте жодних провокацій чи перешкод виступу репера у Тернополі не було. Під час концерту Тіматі за порядком стежили 40 охоронців. Двох з них він привіз з собою.

 

 

-1 thoughts on “Тернополяни розчаровані виступом Тіматі

  • 19:08 | 17.09.2011 о 19:08
    Permalink

    Не розумію, як можна фанатіти від такого сміття? Це жахлива, безцеремонна людина. Про його творчість я взагалі мовчу.

Коментарі вимкнені.