У Тернополі нападають у переході між багатоповерхівками

25-річний житель обласного центру, повертаючись пізно ввечері додому, позбувся не тільки власного гаманця та мобілки, а й з численними травмами потрапив до лікарні.
Зі слів потерпілого, у темному переході між багатоповерхівками на нього напав невідомий зловмисник. Той навіть не встиг оборонитись від нападника. Сильний удар по голові – і потерпілий опинився на землі, а зловмисник швидко обнишпорив кишені жертви та поспішив втекти з місця злочину.
Працівники міліції оперативно розшукали нічного грабіжника. 39-річний тернополянин вже не раз потрапляв в поле зору правоохоронців. В минулому судимий за крадіжку. Сподівався розжитися на дармову готівку, а знову потрапив на лаву підсудних.
Потерпів від квартету зухвалих грабіжників і 19-річний студент одного з тернопільських вузів. Юнак повертався додому з гостини вже за опівніч. Чотирьох молодиків помітив у дворі будинку. Зловмисники впритул наблизились до жертви та з погрозами стали вимагати у хлопця цінні речі. Побоюючись розправи, студент віддав портмоне з грошима та мобільний. А коли грабіжники зникли за рогом, одразу поспішив до міліції.
Лиходіїв затримали. Як встановили правоохоронці, один з чотирьох затриманих – 19-річний житель обласного центру, решту зловмисників завітали до Тернополя з Запорізької та Донецької областей. Стверджують, що приїхали вступати до тернопільських вузів та, вочевидь, водночас вирішили здобути й грабіжницьке ремесло. Тепер нестимуть відповідальність.

Коментарі вимкнені.