У Тернополі розпочали поточний ремонт доріг після зими

Поточний ремонт доріг після зими у Тернополі розпочали ще 14 березня. У зв’язку з потеплінням, робити це вже можна, запевняють у відділі технагляду Тернопільської міської ради. Якщо погода і надалі сприятиме, то дороги відремонтують до середини травня, а вкластися планують у п’ять з половиною мільйонів гривень.

Через поточний ремонт вулиці Степана Будного, який розпочали сьогодні, на об’їзній Тернополя близько обіду виник затор. Все через те, що автомобілі біля ділянки ремонтних робіт змушені були рухатися не двома, а однією проїзною смугою, що і створило незручності. Ремонтують вулицю Степана Будного мало не щороку, кажуть у комунальному підприємстві “Міськшляхрембуд”, а все через те, що тут не зроблено водовідведення, вода від будинків тече прямо на дорогу і підмиває асфальт. Ремонтували сьогодні й інші дороги міста.

Поточий ремонт цього року проводять, як і у попередні – зривають пошкоджені частини асфальту і основу – білий і чорний щебінь, після чого ці покриття відновлюють. Розпочати ремонт доріг Тернополя повним ходом ще неможливо, кажуть в міській раді. Першою причиною є нестійка погода.

Коментарі вимкнені.