В Тернополі буде пам’ятник Шухевичу

Патріотичні громадські організації Тернопільщини підготували звернення до міської влади з пропозицією спорудження в обласному центрі пам’ятника легендарному генералу УПА Роману Шухевичу.

Тернопіль може стати першим із обласних центрів в Україні, де буде пам’ятник керівнику збройної національно-визвольної боротьби Роману Шухевичу, – повідомляє прес-служба ГО “Українська справа”.

Представники громадських організацій пропонують організувати конкурс щодо проекту монумента в найкоротший термін та встановити його до 105-ї річниці від дня народження Романа Шухевича, яка припадає на 2012 рік.

-1 thoughts on “В Тернополі буде пам’ятник Шухевичу

  • 21:12 | 15.03.2011 о 21:12
    Permalink

    Давно пора,бо ті “Дєдушкі л..”по всій Україні як тільки за Збруч переїдеш.

  • 17:22 | 16.03.2011 о 17:22
    Permalink

    Цікаві хлопці з “Української справи” Гребеняк і Вітвіцький. Перший на останніх виборах до органів місцевого самоврядування вдало “конвертував” свою квоту на користь партії влади у ДВК, інший – Вітвіцький.0-(екс-заступник голови облради, та “ветеран” ОУН-УПА”- отримав помешкання у “ветеранському” будинку) свого часу блокував, підіграючи БЮТу, спорудження пам”ятника Бандері, а тепер дивним чином перший в черзі перерізати “червоного банта”. Наскільки знаю, ідея спорудити пам”ятник Шухевичу належить хлопцям з КУНу (Ткач, Білах). “Свобода” із “мером-патрійотом” заскочена: попробуй тепер відмовити. Тож стригти “політичні купони” будуть не вони, а шкода: коли відкривали “Бандеру” – Тягнибок перший стояв у черзі із ножицями.

  • 19:46 | 16.03.2011 о 19:46
    Permalink

    Класний може бути пам’ятник – Шухевич із залізними хрестами на грудях клянеться служити вірою й правдою Гітлеру!

Коментарі вимкнені.