У Тернополі відбудеться Всеукраїнський чемпіонат стриптизу

Більше 20 танцюристів із різних міст України приїдуть до Тернополя на Всеукраїнський чемпіонат зі Strip-Poli Dance. Він відбудеться 13 грудня в концерт-холі Holiday.

 За звання кращого танцюриста України на жердині змагатимуться як жінки, так і чоловіки віком від 19 до 35 років. Всі вони – професіонали, переможці регіональних конкурсів.

– Ми не проводили попереднього відбіркового конкурсу, а запросили тих, хто здобув титул переможця у своєму регіоні, – каже хореограф-постановник, організатор чемпіонату Олена Царська. – Вони приїдуть до нас із Дніпропетровська, Києва, Харкова, Донецька, Луганська та інших міст України.

Також на чемпіонат завітає першовідкривачка стриптизу в Україні – Марія Полок та найкращий майстер з боді-арту – Василь Лисак. Він розмальовуватиме учасниць перед їхнім виступом, – пише “20 хвилин”.

Проходитиме змагання у три етапи. Спершу журі визначатимуть якісь поєднання музики та постановочного танцю, потім – рівень хореографії учасника і найголовнішим буде танець на жердині.

– Проте хочу пояснити, що Strip-Poli Dance – не є класичним стриптизом, – додає організатор. – Тобто учасниці не будуть повністю оголюватися. У цьому виді танців найбільшу увагу приділяють акробатиці та пластиці танцюристів. Загалом у нього входять дуже важкі вправи, які потребують серйозних фізичних навантажень та особливих умінь. Тому переважно до такого чемпіонату чоловіки та жінки посилено готуються протягом року.

Переможців журі обиратиме у трьох номінаціях – містер та міс 2011 року із Strip-Poli Dance, міс та містер глядацьких симпатій із Strip-Poli Dance та міс і містер Strip-Poli Dance свого міста.

Відбудеться Всеукраїнський чемпіонат зі Strip-Poli Dance в концерт-холі Holiday 13 грудня. Початок о 22.00. Проте перших дві години гостей розважатиме діджей. А самі змагання розпочнуться о 00.00 і триватимуть до 05.00. Також у перервах між виступами конкурсантів на сцені виступатимуть різні танцювальні балети з шоу-програмами.

Квитки на чемпіонат можна буде придбати у день виступу. Коштуватимуть вони 80 гривень. Проте від 7 грудня на вулицях міста тернополяни мають можливість отримати флаєр-запрошення, який дає 20% знижки. Тобто квиток для осіб із флаєром коштуватиме 60 гривень. Такі флаєри також можна отримати у касі концерт-холу Holiday до 13 грудня.

Коментарі вимкнені.