У Тернополі закривають відому на весь світ гірськолижну школу

На 20 червня цього року призначене чергове пленарне засідання сесії міської ради. На ньому депутати планують проголосувати за злиття в єдиний заклад комплексної дитячо-юнацька спортивної школи № 1 і дитячо-юнацької спортивної школи «Екстрім».

Фактично, це означає, що гірськолижна школа, яка своїми досягненнями відома не лише в Україні, може бути ліквідована, оскільки в неї забирають приміщення за адресою вул. Лепкого, 13, що розташоване близько до місця тренування. Відтак, діти повинні будуть нести все гірськолижне спорядження до схилів на вул. Тарнавського аж з бульвару Вишневецького, 2, що тільки по прямій становить декілька кілометрів.

Такий проект рішення пропонує начальник управління освіти та науки Ольга Похиляк, під патронатом міського голови Сергія Надала, які, очевидно, таким чином планують економити кошти, яких не вистачає в галузі, замість того, щоб їх для міста заробляти.

Але чи вартує така економія тих спортивних досягнень, які здобуті учнями школи «Екстрім» за всю історію тренувань і які прославили наше місто на весь світ?

-1 thoughts on “У Тернополі закривають відому на весь світ гірськолижну школу

  • 21:14 | 2.06.2011 о 21:14
    Permalink

    “які, очевидно, таким чином планують економити кошти, яких не вистачає в галузі, замість того, щоб їх для міста заробляти.” – економити на спортшколі сьогодні, шоб завтра лікувати наркоманів та пияків і вимагати чи випрошувати гроші на різні програми профілактики. повний ідіотизм

Коментарі вимкнені.