У центрі Тернополя цілий день стріляли міліціонери

В обласному управлінні внутрішніх справ відбувся чемпіонат зі стрільби з прикладної зброї. Захід приурочили пам’яті першого генерала Тернопілля часів незалежної України Романа Подсаднюка.
    У змаганнях участь взяли керівники та офіцери галузевих служб обласної міліції. У загальнокомандному заліку перемогу вибороли співробітники управління кадрового забезпечення. Друге та третє місця розділили працівники управління інформаційно-аналітичного забезпечення та експертно-криміналістичного центру.
В особистому заліку серед керівників галузевих служб найкраще володіють табельною зброєю начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Анатолій Сівчук, начальники управлінь кадрового та інформаціно-аналітичного забезпечення Олег Ляхович та Андрій Маленко. Cеред офіцерського складу точність пострілу з пістолета Макарова демонстрували як чоловіки так і жінки. Особисті результати такі: убозівець Олег Левчук, кадровик Олексій Криворучко та грифонівець Юрій Музика розділили призові місця серед сильної статі, а серед жінок найкращими стрілками стали Віра Мотелюк з управління кадрового забезпечення, Мирослава Чиж зі служби інформаційно-аналітичного забезпечення та співробітниця екпертно-криміналістичного центру Еліна Теслюк.

Коментарі вимкнені.