У тижневику „Тернопіль вечірній” розміщено бланк декларації про доходи та порядок її заповнення

Кампанія декларування доходів, яка розпочалася з 1 січня 2011 року, триватиме до 1 травня. Щодня збільшується кількість громадян, які бажають виконати свій конституційний обов’язок – задекларувати власні доходи і сплатити податок. Більшість мешканців м. Тернополя і Тернопільського району свідомо й добровільно виконують свій конституційний обов’язок щодо декларування, що свідчить про поступове усвідомлення ними важливості сплати податків.

Фахівці Тернопільської об’єднаної ДПІ щороку використовують нові можливі способи проведення масово-роз’яснювальної роботи щодо залучення громадян до декларування доходів.

Завдяки співпраці податкової інспекції з мерією м. Тернополя в газеті Тернопільської міської ради “Тернопіль вечірній” розміщено бланк декларації про доходи та порядок її заповнення.

Прочитавши добірку тематичних матеріалів, читачі видання мають змогу детальніше ознайомитись з умовами, при яких необхідно подати декларацію про отримані у 2010 році доходи, а також з порядком отримання податкової знижки. Дана інформація дає змогу громадянам самостійно заповнити декларацію, бланк якої розміщено в періодичному виданні.

Адже своєчасне подання декларації про одержані доходи і сплата податку з доходів фізичних осіб – одне із джерел наповнення місцевих бюджетів, а це в свою чергу сприятиме своєчасній виплаті заробітної плати вчителям, медикам, працівникам культурної сфери, а також реалізації соціальних програм краю.

Коментарі вимкнені.