Від удару автівки – дерево вирвало з корінням (фото)

Дві дорожньо-транспортних пригоди із залученням рятувальних сил трапилися за останній тиждень в області. В обох випадках автомобілі, що потрапили у аварії спотворилися так, що, надати потерпілим першу медину допомогу було неможливо без втручання рятувальників.

Так, удосвіта 2 липня на вулиці Тарнавського у Тернополі автомобіль «Нісан Алмера» в’їхав дерево. Дивним чином в результаті зіткнення він опинився догори колесами на цьому ж дереві, яке від удару вирвало з корінням. У салоні на той час було двоє молодих чоловіків, на щастя живі, та вибратися з авто не давало защемлення ніг між сидінням і передньою панеллю Нісану.  Для вивільнення потерпілих з автомобіля на місце пригоди виїжджав черговий караул аварійно-рятувального загону. Перерізавши пастку гідравлічними інструментами рятувальники передали потерпілих медикам. З травмами середньої важкості обох було шпиталізовано до Першої Тернопільської міської лікарні, – повідомили у прес-службі МНС.

За чотири дні по тому не поділили дороги водії двох легківок на відрізку траси  Почаїв – Залізці поблизу с. Лосятин Кременецького району. Саме там зіткнулись «Ауді А6» та «ВАЗ-2107». На жаль для одного із водіїв поїздка була фатальною. Ще  3 учасника пригоди отримали травми. Для чергового караулу  Кременецького  райвідділу  МНС, який працював на місці події, завдання ускладнювалися загрозою вибуху газового балону, яким був обладнаний ВАЗ. Рятувальники знеструмили акумулятор, перекрили кран газової установки та подали ствол з піною, щоб остаточно уникнути загрози загорань.

 

Коментарі вимкнені.