Злочинний дует на Тернопільщині зупинала любов до матері

Тернопільські податкові міліціонери з початку року виявили 14 економічних злочинівМіліціонери Чортківського райвідділу міліції за підозрою у вимаганні грошей затримали одного із злочинного дуету. Організатор нічних вилазок потрапив до лікарні. Нападники не очікували, що їхня жертва чинитиме опір, повідомляє прес-служба УМВСУ в Тернопільській області.

    Близько четвертої години ранку у двері помешкання, що у селі Біла Чортківського району постукали двоє молодих людей. 33-річний господар не сподівався від пізніх гостей погроз. Як тільки він вийшов з будинку, один зі зловмисників приклав до його горла ніж і став вимагати гроші. Захмелілі злочинці говорили про давні образи, вимагаючи у чоловіка тисячу гривень. Потерпілий вирвався, спробував утекти. Але це ще більше розлютило зловмисників.
Розуміючи, що небажані візитери з подвір’я самі не підуть, чоловік став на захист старенької матері, котра перелякано кричала про допомогу. Нападники, поки потерпілі кликали на допомогу міліціонерів, не на жарт розійшлися. Чоловік вирішив оборонятися від них. Добряче перепало одному із зловмисників. Але той не зупинився – далі замахувався принесеною зброєю на господаря. Захмелілий вимагач не відчував болю.
Коли на місце події прибули правоохоронці, то допитати вдалося лише потерпілого та одного з підозрюваних. Ще одному зловмисникові треба було надати медичну допомогу – міліціонери викликали швидку. Після обстеження той покинув медичний заклад.
Як розповів начальник слідчого відділення Чортківського райвідділу міліції Борис Студзінський, проти зловмисників порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 189 Кримінального кодексу України – вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років. Триває розслідування.

-1 thoughts on “Злочинний дует на Тернопільщині зупинала любов до матері

  • 11:20 | 12.11.2011 о 11:20
    Permalink

    Поясніть назву статті:”Злочинний дует на Тернопільщині зупинала любов до матері”?

Коментарі вимкнені.