У Тернополі прокуратура і міліція «побили» журналістів

Новий прокурор Тернопільської області Геннадій Мочан вирішив познайомитися і подружитися  з журналістами. І заодно перевірити своїх працівників, як кажуть, «у бою».

У неділю з ініціативи обласної прокуратури відбувся турнір з міні-футболу між трьома командами. Зрозуміло, що свою збірну виставили прокурори. Також у змаганнях взяли участь представники управління внутрішніх справ та журналісти.

«Ми не ставили завдання перед своїми підлеглими зайняти перше, друге, чи третє місце, – сказав Геннадій Мовчан. – Ми хотіли ближче познайомитися з журналістами. Я думаю, від таких відносин виграють всі».

Хоча турнірних завдань пан Мовчан і не ставив, та його прокурори викладалися на майданчику на «всі сто». Журналістів вони розгромили з рахунком – 11:3. А от міліції все ж поступилися. Чому дуже зрадів начальник обласного УВМС Віктор Сак, який також прийшов підтримати своїх бійців.

У підсумку міліціонери посіли перше місце, прокуратура – з другими результатом. Журналісти вдовольнилися п’ятьма голами за два програних матчі і почесною третьою позицією.

За Збручем

Коментарі вимкнені.