Екс-голкіпер “Ниви” вийшов у Прем’єр-лігу

У наступному футбольному сезоні в українській Прем’єр-лізі вболівальники зможуть побачити екс-гравця тернопільської “Ниви”, а сьогодні голкіпера ПФК “Олександрії” – Юрія Паньківа. В останньому турі олександрійці достроково стали володарями путівки у “прем’єрку”.

ПФК “Олександрія”, кольори якої захищає Юрій Паньків здобула путівку у Прем’єр-лігу.

За два тури до завершення чемпіонату у Першій лізі, олександрійці зуміли достроково зайняти першу сходинку і отримали право на виступ у елітному футбольному дивізіоні України.

Колишній голкіпер “Ниви” Юрій Паньків став справжнім героєм поєдинку проти ФК “Львова”. Протягом всієї гри голкіпер ПФК “Олександрії” демонстрував чудеса реакції, а на 76-ій хвилині Паньків відбив пенальті і фактично своїми руками подарував “Олександрії” путівку у Прем’єр-лігу. Протистояння між олександрійцями та “Львовом” завершилось із рахунком 1:0.

Таким чином у наступному сезоні у Прем’єр-лізі ми зможемо спостерігати за виступами ще одного колишнього гравця “Ниви”, який безумовно розкрив свій потенціал у “Олександрії” і допоміг команді Володимира Шарана здобути перше місце.

Ще один гравець, який виступав за тернопільську команду Сергій Шаповал вийшов на поле у складі ФК “Львова”, але не зміг зарадити поразці.

На земляк Ігор Мединський прийняв участь у поєдинку між “Динамо-2” та алчевською “Сталлю”. Тернополянин, який захищає кольори київського клубу з’явився на полі у другому таймі, але нічим особливим не відзначився. “Динамо-2”, яке очолює Андрій Гусін у тому поєдинку перемогло своїх опонентів із Алчевська з рахунком 2:1.

Нагадаємо, що тернополянин Ігор Мединський перейшов у склад “Динамо-2” минулого року і часто потрапляв у основу киян. Проте після зміни тренера та прихід Андрія Гусіна у нашого земляка все менше шансів на потрапляння у старт команди.

Олександр Семенюк, який у складі нашої “Ниви” ставав кращим бомбардиром Другої ліги провів матч у складі “Буковини”. У 32-му турі Першої ліги чернівчани приймали на власному полі кіровоградську “Зірку”. Олександр провів повний поєдинок, але своїми діями він не зміг зарадити програшу своєї команди. Кіровоградці забили у ворота господарів поля два м’ячі, а натомість пропустили один і здобули перемогу.

Тернополянин Олександр Ільющенков допоміг своєму клубу “Енергетик” отримати перемогу над “Геліосом” із Харкова. Голкіпер бурштинців відстояв весь поєдинок бездоганно, його партнери зуміли завдяки єдиному голу взяти три очки.

Крім цього у складі “Енергетика” з’явились ще двоє гравців, які захищали кольори тернопільської “Ниви”. Богдан Слука вийшов на поле на 86-ій хвилині гри, а Дмитро Бінкін навіть не встиг торкнутись м’яча, адже вийшов на поле на останні кілька секунд поєдинку.

Коментарі вимкнені.