Хоптян поговорив з Фірташем про перспективи

У Заліщиках, відбулася робоча зустріч голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна з головою ради директорів Group DF Дмитром Фірташем.

Високопосадовці відвідали Заліщицьку центральну районну комунальну лікарню та обговорили плани щодо її реконструкції та добудови хірургічного і реанімаційного відділень.

«У нас один із корпусів лікарні розташований в парку за 700 метрів від центрального відділення, – зізнається Василь Романюк, керівник закладу. – Було б добре, якби усі відділення були в одному приміщенні, а для цього потрібно або перебудовувати лікарню, або ж робити добудови. Крім того, потрібно провести ремонти в уже існуючих відділеннях та закупити нове обладнання а також швидкі».

Під час наради щодо відновлення та реконструкції лікарні, а також огляду палат медичного закладу, Дмитро Фірташ зазначив, що буде куплено 9 швидких, а також розглянуто пропозиції лікарів щодо придбання необхідного обладнання.

Натомість, будівельники сьогодні взялися розробляти свої пропозиції щодо реконструкції та відновлення лікарні.

«Завдяки підтримці та допомозі нашого земляка Дмитра Фірташа, сьогодні ми беремося за ремонт та реконструкцію центральної лікарні у Заліщиках, – сказав Валентин Хоптян. – Будівельники підготують пропозиції і ми розпочнемо роботи. Є пропозиція зробити ремонт у вже існуючих відділеннях лікарні та добудовувати до основного корпус приміщення, яке було призначене під хірургічне і реанімаційне відділення».

 

-1 thoughts on “Хоптян поговорив з Фірташем про перспективи

  • 17:16 | 14.07.2011 о 17:16
    Permalink

    Лисий дядько з животиком, що по центру – збірний образ наших провладних ТОП-менеджерів ))

Коментарі вимкнені.