Найсильніші хлопчики живуть на Тернопільщині

П’ять призових місць привезли збаразькі спортсмени з VІІІ Всеукраїнського турніру з вільної боротьби, приуроченого пам’яті тренера В.Олексійчука, який пройшов 1-3 грудня у Кам’янець-Подільську.
На змагання до історичного міста з’їхались 210 борців з різних куточків України − Севастополя, Донецька, Києва, Вінниці, Чернівців, Івано-Франківська, Львова, Хмельницької, Тернопільської та інших областей.
Збаражчину гідно представили 14 юнаків − вихованців тренерів Збаразької ДЮСШ Петра та Євгена Королів. Особливо успішним видався дебют дев’ятирічного Андрія Ткача, який здобув свою першу перемогу у змаганнях даного рівня, виступаючи у категорії 27 кг.
Друге місце виборов Андрій Жезняк (категорія 28 кг).
Бронзовими призерами стали Олександр Михальський (42 кг), Роман Михайловський (46 кг) та Андрій Хариш (вагова категорія 46 кг у старшій віковій групі).
Максим Безпалько (категорія 42 кг в старшій віковій групі) став четвертим, а шосте місце дісталось Олександру Бебку (32 кг).
Окрім спортивних перемог та набутого борцівського досвіду, юні збаражани привезли додому незабутні враження від знайомства з визначними пам’ятками Кам’янець-Подільська, його знаменитою фортецею.
Ще більше нових емоцій юні спортсмени отримають від поїздки до Німеччини, куди вони відправились на традиційний міжнародний турнір у місто Люккенвальде. Змаганням, які щорічно збирають найсильніших борців багатьох країн, передуватиме кількаденний тренувальний збір. На дітей також чекає яскравий відпочинок у аква-парку та екскурсії.
Ярина ОЗИМА, Народне слово

Коментарі вимкнені.