Роман Заставний: місцеві бюджети 2012 – бюджети голодування

Депутат міської ради Роман Заставний вимагає блокувати прийняття обласного та міського бюджету, як таких, що винищать Тернопільську область та неспроможні вивести обласний центр на шлях економічного зростання. Про це він заявив, ознайомившись з основними показниками головних фінансових документів на 2012 рік.

«Я переглянув цифри, які закладені в бюджеті на наступний рік і вжахнувся, – каже Роман Йосипович. – якщо раніше говорили про бюджет проїдання, то це буде бюджет голодування».

За словами політика, він закликає блокувати прийняття обласного та міського бюджету як таких, які не здатні наповнити ні центральна влада, ні місцева.

«Мені здається, що теперішні чиновники не можуть і не хочуть ефективно працювати над тим, щоб зробити бюджет збалансованим. Вони думають виключно про наповнення власних кишень». – наголошує пан Заставний.

На його думку місцева влада повинна показати свою спроможність ефективно управляти економікою області та містом. Для цього потрібно переглянути показники власних надходжень, збільшивши їх в півтора рази, а потім з відповідними пропозиціями звертатися до органів центральної влади.

-1 thoughts on “Роман Заставний: місцеві бюджети 2012 – бюджети голодування

  • 18:28 | 3.01.2012 о 18:28
    Permalink

    Заставний єдиний, хто там розуміється на бюджеті. сам працював мером і добре знає, де Надал і компашка нагріють руки. тим більше, що бюджет 2011 року Надалом не виконаний. хотя такі крики на початку року були, що тіпа податківці добре все знають.

    • 20:47 | 3.01.2012 о 20:47
      Permalink

      придурок ваш заставний. накрався, роздерибанив купу землі і комунального майна

  • 19:03 | 3.01.2012 о 19:03
    Permalink

    Заставного свого часу дуже похвалили в тижневику “Коментарі” за найбільш збалансований і не лобістський бюджет. тому він знає, що каже. саме при ньому бюджет Тернополя зріс в півтора два з половиною рази!!! А Надал бюджет 2011 затвердив меншим, ніж Заставний у 2010. і то умудрився не виконати, хоча половина в міськраді – податківці

  • 23:00 | 3.01.2012 о 23:00
    Permalink

    Цікаво було б подивитись на той бюджет. Влада буде економити на собі?! Сумніваюсь. Тут тре розуміти, що Надал з командою можть зібрати гроші ( і то не факт), а от заробити їм не дано. Тим більше якщо є якиїсь ласий шматок,я кий можна приватизувати чи здати в оренду – його скоріше своїм віддадуть ніж зароблять щось для міста. Нажаль так є.

  • 11:59 | 4.01.2012 о 11:59
    Permalink

    Звичайно знову нагріються ї зекономлять на садочках , де вихователям не оплачують лікарняні, і відправляють добровільно-примусово у відпустки за власний рахунок, бо бюджет для них закладено на 10 місяців і гроші на ці витрати не враховані , при цьому влада всек заперечує…

Коментарі вимкнені.