Унікальний роман, який зародився в Тернополі, популярний в інтернеті

«Поштаментальний роман», який був створений 31 письменником, уже можна прочитати на Буквоїді. За три дні його перечитало понад тисячу людей. До написання доклалися письменники з України та з-за кордону.

Нагадаємо, ідея створення такого роману народилася в тернопільського письменника, барда, композитора, який зараз є також начальником управління культури міської ради Олександра Смика. У мейлах та смс майстри пера додавали по шматку тексту.

“Гуртом, звичайно, і батька легше бити. А от писати разом – це вже якесь літературне хуліганство і навіть певного роду збочення:). Але ми спробували. Перед Новим роком усе можна. Ще й узяли до гурту початківців, які не мають наразі жодної виданої книжки. І вийшов у нас текст, зібраний з різних листів та повідомлень, які тримаються купи, як випадкові сусіди у торбі дивного листоноші… ” , – йдеться у передмові.

Окрім Олександра Смика, до створення роману, який народився в Тернополі, долучились відомі письменники: Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко, Галина Вдовиченко, Ігор Жук, Вікторія Горбунова та інші. Серед них – тернополянка Ірина Мацко.

” Читати це спільне творіння можна хоч цілком, хоч частинками, з середини чи з кінця. Хоча б один з тих листів призначається особисто для Вас…”, – кажуть автори.

Погляд

-1 thoughts on “Унікальний роман, який зародився в Тернополі, популярний в інтернеті

  • 22:37 | 3.01.2012 о 22:37
    Permalink

    Смик – найкращий начальник управління. Надалу респект за таке призначення!

Коментарі вимкнені.