Тернопільська обласна філармонія відкриває новий сезон

Тернопільська обласна філармонія новий сезон відкриє 2 жовтня концертом камерного оркестру, хоч завжди традиційно перший концерт давали запрошені колективи. Та цьогоріч саме так відзначать 10-річчя камерного оркестру філармонії.

Про це повідомив директор філармонії, народний артист України Ярослав Лемішка.

«Це буде цікаво й неординарно, адже звучатиме не тільки камерна музика. Запрошую всіх завітати до нас», – сказав Ярослав Лемішка.

У новому сезоні для поціновувачів музики філармонія підготувала чимало нових програм, виступатимуть як місцеві колективи та виконавці, так і запрошені з інших міст і країн. Так, уже в жовтні відбудеться концерт Вікторії Лук’янець у супроводі симфонічного оркестру, а в листопаді знову завітає у Тернопіль Назарій Пила тюк, який разом з камерним оркестром подарує публіці неповторні мелодії Астора П’яцоли.

«У грудні святкуватимемо 50-річчя танцювального колективу «Надзбручанка», який в Україні поступається за майстерністю хіба лиш ансамблю Вірського. Запросимо чимало гостей, старих і нових друзів колективу», – зауважив Ярослав Лемішка.

А наразі філармонія запрошує усіх шанувальників 2 жовтня о 17 годині на концерт камерного оркестру. У програмі прозвучить музика В. Моцарта, Ф. Шуберта, П. Масканьї,

Н. Римського-Корсакова, М. Скорика, Е. Сарасате, «Експрестанго» В.Зубицького, а також відомі твори у виконанні провідних солістів філармонії.

 

Коментарі вимкнені.