Збаразькі правоохоронці пересіли на ровери

Двоколісний транспорт – саме таке нововведення вперше на Тернопільщині вирішили застосувати у Збаразькому райвідділі внутрішніх справ. Відтепер патрульні на велосипедах оберігатимуть спокій жителів міста.

Велопатруль курсуватиме міським парком та центральною частиною міста, а також під час проведення різноманітних масових заходів. Як зазначає начальник Збаразького райвідділу внутрішніх справ Віктор Гулич, велосипеди забезпечуватимуть насамперед мобільність патрульно-постової служби, адже цей двоколісний транспортний засіб має ряд переваг. Так, з його допомогою можна без перешкод патрулювати паркові алеї, центр міста, спортивні майданчики та інші місця, недоступні для патрульних машин . Це дасть змогу міліціонерам краще забезпечити правопорядок на вулицях, а під час різноманітних масових заходів оперативно дістатися до місця події чи затримати порушника.
Збаразькі правоохоронці сподіваються, що подібне нововведення стане прикладом для наслідування й для решти райвідділів внутрішніх справ Тернопільщини.

-1 thoughts on “Збаразькі правоохоронці пересіли на ровери

Коментарі вимкнені.