У школі №2 провели правовий калейдоскоп

У тернопільській загальноосвітній школі №2 відбувся правовий калейдоскоп. Дійство проходило у формі сценічних виступів, уривків на тему правооосвіти і правовиховання. Участь у заході взяв заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра, начальник управління юстиції Ігор Бандура, методисти управління освіти, представники депутатського корпусу міської ради.

Правовий калейдоскоп є щорічним заходом та комплексом правової освіти і виховання. Його метою є навчати школярів правам і обов’язкам, вмінню відстоювати свої права та не порушувати закон.

«У нашій школі подібні заходи відбувається постійно, адже для цього нашими зусиллями було створено зал судових засідань, кабінет правознавства. Нещодавно ми підписали угоду з інститутом проблем виховання НАПНУ України про формування превентивного виховання середовища загальноосвітнього навчального закладу.

Крім того, на базі нашої школи створена громадська організація «Голос дитини», яка пропагує здоровий спосіб життя, популяризує правові знання», – зазначила директор загальноосвітньої школи №2 Інна Іванюк.

 

Коментарі вимкнені.