Термінової допомоги потребує маленька Настя Романюк з Тернопільщини

Маленька жителька Чорткова Настю Романюк потребує термінової допомоги.

Дівчинка понад три роки прикута до ліжка, у неї діагностували метахроматичну лейкодистрофію.

«На жаль, хвороба не піддається лікуванню, а лише прогресує. Щоб полегшити життя дитині необхідні дороговартісні препарати та спеціальне харчування. На їх придбання родина щомісяця витрачає 10-12 тис. грн», – повідомили у Чортківській міськраді.

Консультувати дівчинку погодилися лише фахівці з Барселони. Декілька разів на рік через «скайп» лікарі вивчають стан Настуні та виписують необхідні препарати. Одна така консультація вартує 175 євро.

Кошти, які раніше вдалося зібрати для Насті, вже закінчуються, тому батьки дівчинки знову вимушені просити про допомогу у небайдужих.

Номер картки для переказу коштів: 4149 4991 4124 7617 Тетяна Романюк (мама дівчинки)

-1 thoughts on “Термінової допомоги потребує маленька Настя Романюк з Тернопільщини

  • 22:47 | 13.10.2021 о 22:47
    Permalink

    ЧОМУ ХВОРІЮТЬ МАЛІ ДІТИ?

    Коли хворіє доросла людина то це не викликає здивування, а от коли мала дитина починає хворіти, і на її лікування потрібні тисячі доларів, це вже по за межами здорового глузду. Людина хворіє тоді коли порушує сім смертельних гріхів. Якщо людина не вміє любити і прощати правильно, то в ній, накопичується внутрішня агресія у вигляді невдоволення собою, або коханими та рідними. Оця агресія руйнує імунітет, та енергетику людини. Лікарі ба чуть наслідок, саме захворювання, а причина всіх важких захворювань в душі людини. Тіло це проявлена частина душі. Формування душі маленької дитини починається з моменту закохання майбутніх батьків , і не закінчується коли дитина народжується. Душа людини значиміша за тіло в десять разів. Але більшість українців, забули про Бога, і не турбуються за чистоту душі. Що є Бог?, де Його шукати? Які найголовніші заповіді? На ці питання люди не мають чіткої відповіді.
    Коли батьки разом зі своєю любов’ю наповнюють душу своєї дитини і своєю агресивністю, то дитина не витримує і починає хворіти. В душах дітей все збільшується на порядок, все хороше і все нехороше.
    Агресивність людини визначає її світогляд, її система пріоритетів. У більшості людей світогляд викривлений до межі можливого. Коли спитати людину, що для неї на першому місці, то більшість скаже майбутнє, щаслива доля, діти… А є заповідь – не сотвори собі кумира, вона означає що не варто людське ставити вище Бога. Правильна система пріоритетів коли на першому місці стоїть Бог. Правильна система пріоритетів, коли на першому місці Бог, а на другому Україна, а потім все особисте. Коли на першому місці людське, то його людині руйнують зверху, через коханих і рідних. Коли в жінки на першому місці коханий, сім’я, відносини, то Бог зробить так що чоловік стане трохи пити, трохи гуляти, коли жінка це не прийме, то випробовування продовжиться. Більшість не прощаю ні, себе ні своїх близьких. Відповідно накопичується величезний потенціал невдоволення. Ненависть, гнів, важкі образи з часом проходять, а от невдоволення залишається. Воно не помітне, просто рівень щастя стає меншим, не таким яскравим , як у дитинстві.
    Для того щоб діти не хворіли, батьки повинні бути гармонійними. Але, розвиток цивілізації, привів до того, що людство перетворилося на величезну ракову клітину. Тому все більше дітей будуть хворіти онко-захворюваннями. Причина захворювання раком малих дітей в душі батьків, коли батьки через покаяння глибинне, очищають свої душі і душу малої дитини, то захворювання проходить само. Просто батьки в яких діти хворіють на онкологічні захворювання, так само згодом будуть хворіти.

Коментарі вимкнені.