Ігорю Поберу Миколай принесе лозину, а Сергій Надал ще може на пряник заслужити. Підсумок дня від Дзвінки Торохтушки

Доброго волонтерського вечора, файномістяни!
Після вчорашнього свята Введення, маємо День Волонтера. Не зовсім свято. Бо ті, хто ввів наших дівчат і хлопців у цей статус, Волонтерський, продовжує робити свою чорну роботу: вбивати, стріляти, брехати і ввводити в оману весь світ. Але…Ми сильні! Ми вистоїмо і переможемо! Бо ми сильні такими людьми, як Ліля Мусіхіна, Христина Феціца, Петро Васько, Руслан Савончак. І, безперечно: наша чарівна Любця Вовк! Тож давайте їх привітаємо з, тепер уже, їхнім професійним святом, і побажаємо, щоб св.Миколай приніс їм, у вигляді подарунка те, про що вони мріють. Хай так і буде! А, до-речі, св. Миколай – то і є найперший волонтер!)))
І ото він уже ходить Тернополем, тішить наших карапузиків і налаштовує всіх на святковий лад. Так що: будьмо чемними!

Не треба робити такого, як наш новообраний депутат Ігор Побер у ВР: нефайно битися і штовхатися, коли інший депутат просить ВР продовжити роботу. Лінивим Миколай точно не принесе ні лобістських проектів, ні конвертів за “просування”, ні, навіть, політичних дивідентів. Зате в куток, замість лозини, може покласти шину (перевірено!).
От, загалом, обрізання – то хороша штука. На вул. Живова 6, давно треба було попідрізати каштани, бо за ними, особливо влітку, світу Божого в квартирах не було видно. Ну, але ж не під корінь обрізати! І не викопувати той корінь на глибину понад три метри! А то ще, кажуть мешканці, на днях там ходили і землевпорядники якісь, і міряли щось та рахували посилено. І щось так то все підозріло-знайомо стало людям, що аж запідозрили : забудова планується. А тут ще чиновники темнять, не хочуть людям нічого пояснювати. Мовляв, давайте запита офіційного, а ми вам в 30-денний термін дамо офіційну відповіль… А мешканцям тільки у вікнах просвітліло…
А дорога поруч ямкова така, підвищеної ямкуватості, і кільце, чи то пак, Рогатка, аварійна і погано регульована, і монстр місцевий, тобто Ринок центральний поруч.. Це я до чого? МАФа туди! МАФа! І то не одного, а кілька. Щоб красота була повною…
А от меру нашому, Колумбу і першовідкривачу земділянок, за те, що на місці запланованого екоготелю в парку Національного відродження, з’явиться сучасний спортмайданчик, може щось і перепаде від Святого. Ну, якщо , мер дj того часу не встругне ще якесь рідкоземельне рішення і не підніме тарифи за проїзд.
Ну, і ось пережили ми перший день відключення електрики з метою економії. Найцікавіше в ці години було коло “Сільпо” і на ринку по вул Київська. Коло супермаркету вишикувались довжелезні черги.Бабусі згадували аналогічні масові заходи при Союзі, обговорювали найактуальніші події і просто перемивали кістки. Хоча, черги були великі, проте головних атрибутів совкових черг, як то штовханини, суперечок , хто за ким стояв, не було. Асортимент і вага прилавка – не ті.
А на ринку, в час економного відключення від електрики, щасливо собі горіли лампочки над кожною торговою точкою. Це о 13 годині дня(!). Я так розумію, що то на ринку день волонтера відзначали.

Ну, і піком нинішніх дивакуватих новин стало привітання Голови ВР Гройсмана мешканцям західних областей України із 75-річчям створення областей. З високої державної трибуни нас привітали з окупацією!

От до Гройсмана Миколай точно не прийде. Навіть з шинами. Хіба, що з гільйотиною. Для обрізання політичної кар’єри.
Все буде добре!

Коментарі вимкнені.