На Тернопільщині в’язню допомагають отримати паспорт громадянина України

До Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надійшло звернення особи, яка відбуває покарання в установі виконання покарань.

Читати далі

На Тернопільщині з початку року 47 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області впродовж січня-квітня поточного року забезпечили відшкодування та поновлення втрат фінансових і матеріальних ресурсів на

Читати далі

Начальника «Зборівського водоканалу», який сам собі продавав пальне, загрожує мізерний штраф

Управління захисту економіки Національної поліції у Тернопільській області направило до суду адміністративний протокол щодо керівника КП «Зборівський водоканал» Михайла Баса.

Читати далі

Відома біатлоністка з Тернополя Марія Кручова спростувала інформацію про завершення кар’єри

Біатлоністка збірної України Марія Кручова заявила, що не збирається завершувати спортивну кар’єру. У своєму Instagram спортсменка написала, що продовжує тренуватися.

Читати далі

«Ви обpали гуманну і водночас нелегку пpофесію», – Віктоp Овчаpук пpивітав медсестеp кpаю із пpофесійним святом

13 тpавня з нагоди святкування Всесвітнього дня медичних сестеp відбулися уpочистості за участі медичної гpомадськості кpаю та пpедставників влади.  Тpадиційно,

Читати далі

Вийшла книга молодої дослідниці Тетяни Федорів “Нариси до історії євреїв Збаража

У видавництві “Лібра Терра” щойно вийшла книга молодої дослідниці Тетяни Федорів “Нариси до історії євреїв Збаража. “Новий” єврейський цвинтар міста”.

Читати далі