Коли підприємці мають подати звіти у січні

У четвер, 5 січня, закінчується строк подання звіту суб’єкта малого підприємництва – фізособи – платника єдиного податку за IV квартал 2011 року.

П’ятниця, 13 січня, – останній день подання звіту про використання реєстраторів розрахункових операцій і розрахункових книжок за грудень 2011 року.

Цього ж дня закінчується термін сплати:

– збору за здійснення торговельної діяльності за лютий 2012 року;

–        збору за провадження діяльності з надання платних побутових послуг за лютий 2012 року;

–        збору за здійснення торгівлі валютними цінностями у пунктах обміну іноземної валюти за лютий 2012 року.
У четвер, 19 січня,закінчується термін сплати єдиного податку суб’єктами підприємницької діяльності – юридичними особами платниками єдиного податку за грудень 2011 року. Цього ж дня закінчується термін подання розрахунку сплати єдиного податку юрособами – єдинниками за IV квартал 2011 року разом із платіжним дорученням про сплату єдиного податку за звітний період.

Звітуючи перед податковими органами в електронному вигляді, ви, шановні платники, економите свій дорогоцінний час і значно спрощуєте роботу своєму бухгалтерові. З детальнішою інформацією щодо подання звітності в електронному вигляді можна ознайомитись на головній сторінці веб-сайті ДПС України (www.sta.gov.ua) в окремому розділі „Платникам податків про електронну звітність” та на веб-сайті ДПС у Тернопільській області (www.rsta.tr.ukrtel.net) або за телефонами 15-07 та 43-46-44.

Коментарі вимкнені.