Даішники витягували тернополянку з машини за руки і ноги

44-річна тернополянка Світлана Борисівна має велику гематому на правій руці після спілкування з працівниками Державтоінспекції. Вона вкусила інспектора ДПС через больовий шок.

Про це розповіла сама тернополянка.

За її словами, машина і справді не мала техогляду: “У “Мазді” електроніка “полетіла”. Перепрошивати кабелі треба, а це мінімум півроку. Як нам могли видати техогляд, якщо машина несправна? Шофер якраз мав перегнати її за 100 метрів до майстерні. А тут підійшли працівники ДАІ”.

Шофер подзвонив власниці і повідомив, що авто забирають. Поки вона добиралася на місце, авто вже не було. Жінка поїхала на штрафмайданчик.

“Приїхала із папкою з документами та сумочкою. Сумку вирішила поставити на пасажирське місце у машину, щоб не заважала. А тут інспектор підбіг. Кричить: “Ти хто така, взагалі?” Хотів витягнути з машини”, – повідомила тернополянка.

Світлана Борисівна пересіла на місце водія.

“Даїшник сів коло мене. Показую паспорт, техпаспорт. А він каже, передайте їх мені. Нащо передавати – я ж маю тільки пред’явити. ДАІ і так це на камеру знімало. Але інспектор наполягав, що треба передати. І далі за техогляд толкує. Я пояснюю, а той і слухати не хоче”, – поскаржилась жінка.

За її словами, інспектор із напарником намагалися силоміць витягти її з машини.

“Один за руки тягне, другий за ноги. Я віддала свій телефон шоферу, щоб на камеру знімав. То міліціонер його видер. Сама вперлася у крісло. І тут один так заламав мені праву руку назад. Кажу: ”Ти ж руку зламаєш”. А він: “Ну то й шо”. Від больового шоку мусила його вкусити за палець”, – сказала вона.

Після цього її відпустили, зазначила тернополянка: “Якраз приїхало місцеве телебачення і прокуратура. Я показала усі документи. Їх забрали в прокуратуру. Без них машину ще не забрала”.

Світлана Борисівна того ж вечора ходила до травмпункту.

“Кисть заніміла, трьох пальців узагалі не відчувала. Маю тепер велику гематому. А той інспектор є людина неадекватна, не має ні совісті, ні честі мундира. Він мені у сини годиться, а “сукою” обзивав”, – зазначила потерпіла.

Gazeta.ua

Коментарі вимкнені.