На Тернопільщині батько втягнув сина до родинного наркотичного бізнесу

Троє молодших дітей, що мешкали з матір’ю у відокремленій частині будинку, на щастя, не стали свідками організації наркобізнесу, яким всерйоз зайнявся їхній годувальник. А от найстарший 18-річний син  з легкої татової руки став на стезю криміналу.

Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Тернопільського обласного управління міліції за зберігання та реалізацію наркотиків затримали двох жителів села Нараїв Бережанського району – раніше судимого батька та його 18-річного сина.

Життя подарувало 41-річному нараївчанину багатодітну родину. На вихованні обоє з дружиною мали четверо дітей. Та сім’я стала розвалюватися через батьківську пристрасть до легких заробітків. Спочатку відсидів три роки за вчинення крадіжки, відтак, два з половиною – за зберігання та збут наркотиків.

2004 року воля подарувала шанс селянину виправити власне життя. Чоловік начебто хапнувся за надану можливість, але ж чесна праця легкою не буває. Заробітки в Росії не сподобалися, тому повернувся до рідного села. Розділив з дружиною помешкання, покликав до себе жити найстаршого сина і став шукати легких грошей.

Літня пора сама підказала, де можна заробити. Городи тих людей, котрі знехтували застереженнями міліціонерів щодо посівів нарковмісного маку, й стали місцем збагачення. А на макову соломку швидко знайшовся покупець. Домовилися, що клієнт щедро заплатить за велику партію, тому батько без вагань залучив до заготівлі наркосировини сина.

Робота кипіла, і на день оборудки родичі назбирали, насушили та подрібнили майже дев’ять кілограмів макової соломки. Та  сподівання великих грошей змінилося розчаруванням і усвідомленням, що зона тепер чекає не лише батька, а й назавжди зіпсоване життя юнака.

Проти затриманих міліціонери порушили кримінальну справу. Проводиться розслідування, – повідомляє Відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

 


Коментарі вимкнені.